Ненька Украiна

Йде стара по полі бита,
Жінка у кайданах
А волосся немов доля
Сиве та оманне
 
Зупинила я стареньку,
В очі заглядаю
А вона, дівча руденьке
Долю проклинає
 
Руки, ноги у кайданах
Кров тече по скроні
Врятувати як? Благаю!
Біль стиска в долоні
 
Катували мене діти
Я їх всіх простила
І для того щоб радіти,
Вільний дух зростила
 
Вільні діти, з вільним духом
Обіймуть рідненьку
І своїм не зламним рухом
Закохають світ у неньку
(С)Надін Буре


Рецензии
Потужні і гарні вірші.
Мені дуже подобаються.
Вдачі і щастя Вам.
З повагою,

Вова Дедуля   27.06.2014 19:43     Заявить о нарушении