Розп яли Украiну мов Iсуса

Розп'яли Україну мов Ісуса
І пулею прибили до Хреста
Руйнують села, ниви і колосся
Не знають яка ненька нам свята
 
В душі не залишилось  болю
Вогонь війни спалив серця
Вони вбивають нашу волю
Їх злість, спалила нам міста
 
Вже дзвони в школах відспівали
Встають сини і дочки до Хреста
За неньку,  молодість прогнали
Для них вона і мати і життя
 
Без навчання за волю будуть битись
Не знає трохголовий той дракон
За Україну будем не молитись
А гнати ворога ми будем за кордон!
(С)Надін Буре


Рецензии
Слава Україні!

Нина Трало   24.07.2014 19:44     Заявить о нарушении