Кишиць ф трави мыш!

Иды йих уриж,
Вгомоны

Крутымо собі музычку, дывы.
І а ныц в башці ш,
Шоп яку дэ ціш.

Ібо дэ чого
Есця шэ во гонь:
Косяць сотні ж кос в ВосКрікСень ХрыСтов!
Дыво шо пудМётк
Гонды рвёт Васько.

Го!
Слыш, как звонь?
Гэ то ж хто вш.
Да ны ж жыд с ф срацы й шклом.

Мотор рывёт?
Добр-р-р жыр морд!
Гонды в РылоВовск на й захоДзік соньць.
І ж ты ж афтДахНёс!
АтДахНёш!

Злазь жэ з даху й псуй гонт.
Бый
Жыдів сцёкл!
В сцёкы жовч
Вас не затовч.

Так шо уж как-т прыгСпокСопСь
Да і хуч сховсь
Пат хат,
Ятвяг.


Рецензии