Вдечны вэльмы и надто чытачам!

Бо во зары чытають
Даш комар с 5.

І, ха,
Я й панымаю,
Коль с МасКва й.
Во! Ліпш про бага СКАж каб лукам.

Ну, шо мы заркы с ЗнаХор
РобыМА Й.
НО Ж
ВО Ж
НОЖ.
Вах!

За, Ха, ну, во пысалы Ж
В Жаб ексь каксь
Да О аж 2 пынька зь.
Шэ й шэйк ІСЬ КанТакт КабзаРА Ж  ЛагБарСкаГА Й

...ню, во зь с пар возь КВАСЬ


Рецензии