***

А він пішов.
Моє страждання ,
І серце сповнене коханням ,
Душа спустошена до болю,
І я не я .Я рвусь до бою!

І зупиняться я не хочу !
Та далі бігти сил немаю!

Моя душа -моя дзвінниця.
Моя любов- моя зірниця.
Мальви цвітуть не одцвітають,
Вітер шумить не затихає.

Я не боюся що заплачу,
Що кинуся що ніг твоіх.
Боюсь, що я тебе побачу ,
В обіймах і в вустах чужих..


Рецензии