Вiтер

звідки береться вітер?
просто отак
хтось підштовхнув повітря
і здійнявся
вітер..
цей чийсь подих?
це чийсь крик?
а хвилі?..
хто пам'ятає
першу хвилю,
яка вдаряла
перший берег
першої землі..
так дивно:
звідки це?
а я звідки?
а
ти?..
просто колись
хтось створив магію.
відкрий грудну клітку.
там
правда..


Рецензии