С жаночым сьвятам

жарт. На дзьвух мовах.

  - Віншую нас с сапраўдным
        жаночым сьвятам!
             - Четвёртое или пятое марта!
  - Дакладней, чацьвёртага ці пятага сакавіка!
             - Настоящим женским праздником!
  - Дык, якога: чацьвёртага ці пятага?
             - Лишь бы не восьмого марта.
               Надоела мне эта казёнщина:
               - Поздавляю вас с тем, что вы женщина.
   


Рецензии
хутчэй вячна, чакацьма.

Вацлав Хадосевич   26.12.2014 18:50     Заявить о нарушении