Дар фавти амак

Дустон дуо кунед дар фавти марду дуст,
Бо дасти дуо ояндаи рафта бас накуст.
Рафт он амаке ки дилаш хун дарё буд,
Лек ашк нарехту ханда ба лаб бируст

Ман зор ба зор нола дар дил гирифта,
Бо дидаи хунбораму овора  нишаста
Дар марги амаке ки ба ч,онам бас азиз буд,
Гампора шуда бо дили афгору шикаста.

Эй дуст ба тасалли дур мон зор бигирям,
Дар марги он марди наку вор бигирьям.
Марги ту хайре ба разилону хасон  буд,
Сархам ч,умла хешон зи ин кор бигирям.

Фарзанди дурат хеч, надорад бовар аз ин,
Ният ба Х,ач, дошти соли чордах,умин.
Эй Бор Худо марди азизе ба пешат рафт,
Х,офиз кунун боши ба у Олампанох, пасин.

Ман зор бигирям,
 бо чашму дили чор бигирям!


Рецензии