I всi слова були уже чи мись

«I всi слова були уже чиїмись…»-
Написано колись,i все це вже було.
А як сказать ,скажи менi на милiсть,
Щоб до серця кожного дiйшло?!

Не сплю, не їм,i, навiть, вже не мрiю,
Бо все було колись, i гра старий мотив,
I знають в свiтi кожну-кожну дiю,
Неначе хтось все напред оповістив.

I як менi знайти,зростити тi слова,
Щоб с чорнила стали золотими?
Щоб пам`ять була їм вiкова,
Лунали громом в кожної людини.

Перетнуто було кожну вже межу ,
Це не залишає в спокої мене,
Бо своїми чужi слова я кривджу ,
А запал слiв пiшов i,мабуть,не прийде.


Рецензии