Ми вс1 одне...

Ми всі одне і всі Єдине.
Ми з лона вийшли одногО.
ПовЕрнемось колись додому.
Полинемо знову до нього.
Пройшовши шлях цей дивовижний,
Пізнавши різні почуття,
Розскажем друзям про мандрівку,
Які отримали знання.
Чи все змогли опанувати
У межах людського життя,
І як використали сили,
Чи вистачило нам чуття?
Чи пам'ятали про підтримку,
Що є у кожного із нас?
Чи дякували за поради
Які приходили щораз?
Чи світ змогли цей відродити,
Й жаринки запалить нові?
Ми всі - мандруючі перлинки
У Всесвіта безмежного житті.
Лиш відкривай свою свідомість.
Навчись в молитві й правді жити.
Не зробиш кривди ти нікому,
І визнання зумієш заслужити.


Рецензии
Здравствуйте Татьяна.. мой Вам поклон..
Очень Понравилось! ..очень.
Просто, слов не нахожу.. чтоб передать то чувство,
которое тронуло до глубины сердца, при чтении данного Стихотворения.
Спасибо Вам за него.. от всей души.
С Уважением к Вам.. Владимир.

Владимир Юнь   11.10.2014 23:20     Заявить о нарушении