Что за чудное явленье?

Што  за  дзіўнае  здарэнне?

Не  хапае  разумення.

Белы  домік  пазяхае,

Вочкі  ён  не  раскрывае,

І  даўно  не  гасіць  свет,

Быццам  кажа:  Вам  прывет!



Чараўнічыя  палоскі  зпад  жалюзяк  ззяюць.

Гэткай  яркаю  красой  сваю  казку  баюць.

А  дзе  ж  сам  гаспадар? - я  сябе  пытаю.

Ён  у  гэты  дзіўны  дом  зрэдку  завітае.



Хто  цябе  покрыўдзіў,  дружа?  Хто  не  угадзіў?

Разбярэшся  ва  ўсім  гэтым  толькі  ты  адзін.


Рецензии