Мр йливий дощ

Ти мов дощ - такий мрійливий,
Такий далекий і близький,
Такий захопливо-прекрасний,
Ти насправді неземний.

Мені так страшно доторкнутись
До тебе холодною рукою.
Простіше поглядами обійнятись,
Подумки хоча б бути з тобою.


Рецензии