Поцiлунок

З ранкового ранку,
Я на тебе чекаю,
Без повторень не можна,


З ранку на тебе завжди чекають,
Фляжаночка кави,
I я с поцiлунком,


Для тебе,
Що для тебе кохання?
Не вже для тебе я нiчого,

 
Не означаю?
Без пристрастних поцiлункiв,
Зранку я не сможу прокидатись,
Будь-ласка будь завжди зi мною,
Поки б 'эться моэ серце з тобою,


Рецензии