***

І тиха ніч.І ясні зорі.
І місяць світить як в долоні.
І ми як під обіймом ночі.
Кохали.Ніжно й палко-палко .
Кохали .Не забуть ніколи ,
Твої слова з клеймом кохання,
Наші нестримані бажання,
Твою  любов і твоі очі.
І тиха ніч .І ясні зорі .
І місяць в небі світить ясно.
Твоя любов і твоі очі ,
Пішли на ранок разом з сонцем .
Назавжди.
І знову ніч, і знову зорі.
І місяць сяє над вікном.
Твої слова і твоі очі,
Пішли назавжди.
Вже давно..


Рецензии