бяры усё да дупы

Калi у жыццi усё так дрэнна
I час паспаць, зусiм малы
Бяры усё тады да дупы
I не бяры да галавы.

Ты сам сабе заусёды дапаможаш
Так беражы свае усе рэчы
I грошы,i любоу,i сэрца
Да i сваiх сяброу,дарэчы.


Рецензии