Так шо, Дик Тина, хатиш

З Восьмым Марс Том? –
Ну, Грані Б Агні З!..

Насіявсь за дынь Васіль,
Шо прамо лясНулсь!
А ля йму а ні с блахі
А ны й масла й.

Ну, шо бо ты шлэш 8 кіш
Да шэ в гая трі.
Вот ліпш возьмы да напышы
Открытку ш хвайно.

Тіпа: З Гая-3 СавіТР
В Дэнь СараСваті
Да шукають в траві шч,
Дэ мхі ДэВасьі.

Ну, ек – Сіяюшчій чы ж
Ты, дРУг РыдакТор,
Колы рыдаеш но ж бы ж,
Як та вонь жабка

Да, блін, намазаФся З ты
Прамо-ткы ш ваксай.
А я ш чытала ФасДік
Да й с Зінкай рахЗам!

О, да! Понятно топір.
Шчэ й как як с сель.
Ну, того во с попів, шо йдзе з машчамі жь.
Гэто ж трэ шэ, шаб дошчь змачыў
Сенажышч падлышч!

Ай Я! Ха, Хіра Ма Хір!
В Хірсон я, бач ты,
Да с трупарнь пырывіз чырпак ваняшчый.
А ты ідзі-к паклаНісь
Азь вніз сам бацюшц.

Да! Тріця ударна ўж.
Колы мы нават
С рыбы марчары
На й сім Пасланьняў БацьКІ ЛЬ.

… да й вот: сінка грыбім взь.
Вонь кап ат хат хоць.
Вон ф кого-х празНык Ш: у ф Васькый Куцків!
Но й йізьдзь в Любышів з гімнаЗігСтк


Рецензии