Перавядзи мяне праз Майдан...

“Перавядзі мяне праз Майдан”

 Шчапіліся ў жорсткай сутычцы два Звера:
 Заходні Звер і Расея.
 Хрыпелі і рвалі адно аднога
 На ўкраінскіх стэпах шырокіх.

 І раздушылі нямала народа,
 Амбіцыям на выгоду...

 ...А што ім? Яны атрасуцца і ўстануць,
 І папаўзуць па бярлогах...
 І што ім да тых, хто ляжыць на Майдане,
 Што трапілі ім на дарогах...


Рецензии
жахливым звярынам заужды нпляваць на лёс чалавечы

Анна Сметанна   26.12.2014 14:08     Заявить о нарушении