Ангел не спить

Коли не знатимеш як вчинити, що тобі робити,
коли захочеться на місяць вовком вити,
пам'ятай що в ту мить
Ангел не спить.

Коли гинутимеш подумки, лежачи на підлозі,
коли стане терпіти зовсім не взмозі,
коли в серці щось загорить,
Ангел не спить.

Коли життя твоє втратить хронологію,
коли забудеш про чужу ідеологію,
коли не знатимеш, що тобі робить,
Ангел не спить.

Коли змучишся не проявляючи власну волю,
коли закорчишся від нестерпного болю,
коди від страху почнеш хрипіть,
Ангел не спить.

Коли будеш не взмозі все це дотерпіти,
коли очі стануть слізьми залиті,
пам'ятай що в ту мить
Ангел не спить.

(24.05.2014)


Рецензии