Коли б я птахом був та крила мав

Коли б я птахом був та крила мав,
Летів би до сіх губ в країну страв.
Де в шелесті   дубів , беріз та нів,
Я б цілував твій стан, дарма що сив.
На березі б Дніпра сидів в обох
І мріяв про те що ми разом знов.
О краще в нас майбутне вів дебати,
Як би я мав би крила, здолав би драти.
09.06.2014    Дмитро Циганков


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.