Вогн1

Сідає сонце, темрява приходить...
У темноті з'являються вогні.
Вони  наш погляд притягають, ніби просять:
Згадайте, були з вами ми завжди.

Нас зачаровує вогню яскраве світло,
Дає тепло, а може й попекти.
Тому його ми любимо і боїмося,
Та є бажання позмагатись й страх перемогти.

Ось раптом починає дивні танці,
Злітає вгору, стрімко вниз летить.
Умілу руки роблять такі рухи,
Малюють в темряві, що аж в очах мигтить.

Вогняні квіти звідкись випливають.
Вогонь тріщить і голосно шипить.
Це юний спінер нам красу дарує,
Бо в серці та очах вогонь горить.


Рецензии