Р1ка любов1

Я рада, що умію все прощати.
Я рада, що умію так любити.
У серці радості живе багато.
Її весь час я намагаюсь підживити.

Кожна рослинка і тваринка знають,
Коли їх люблять, пестять, бережуть.
Ми теж усі в душі бажаєм
В ріку любові і тепла пірнуть.

Вона у Всесвіті тече спокійно.
Чудові хвилі всюди посилає.
До неї з ложкою ідуть. Не знають,
Що бездонна і безмежна. Всім вистачає.


Рецензии