Хвил1

Сідає сонце...Зранку знову сходить,
Щоб нас зігріти своїм теплом.
І синє море то приплине, то відходить.
Усе на світі має і падіння , і підйом.

І натрій наш цьому закону підлягає.
Від радості і щастя все в серЕдині бринить.
Та раптом звідкись тиша напливає,
А деколи і сумом може оповить.

Але якщо свідомо ти живеш на світі,
На пульсі Всесвіту рука лежить,
Тебе ніщо в житті цім не злякає,
Жоден бар'єр не зможе зупинить.


Рецензии