Безмежно вдячна я батькам

Безмежно вдячна я батькам,
Що це життя мені подарували,
Можливість бачить, відчувати і творити,
за почуття любові і печалі.
За радість, гнів, розкаяння, терпіння.
Надію, віру, усмішку ясну.
За здатність вчитись, за уміння
З любов'ю зиму зустрічати і весну,
І літо, й осінь, сонце й зливу.
Радіти хмаркам, що летять кудись.
І вітру - пустуну.І. просто світу.
Пісням, які співали ми колись.
І лепету дитячому смішному,
Теплу дитячих ніжних рученят.
Їх першим крокам й успіхам життєвим.
Літа, мов хмарки, теж собі летять.
Тож дякуйте батькам шановні діти,
Бо завдяки любові ви тут є.
Пошаною й повагою зігріта
Хай у любові старість їх цвіте.
Бо прийде час і ваші діти
З вас приклад зможуть брать.
Зуміють вам тепло своє віддати.
Хай буде на вас Божа благодать.


Рецензии