Ганнi Свiтличнiй

                Свiтлiй пам'ятi Ганни Свiтличноi

Я не знала Ганну Світличну,
Не читала її віршів,
Не складала пісень ліричних
З таких гарних довершених слів.

Я жила на межі з Павлоградом,
Олефірівка – поруч село.
Якби знала, поїхала б радо,
Та нагоди, на жаль, не було.

А в цю ніч прочитала книгу,
Її книгу - «І буде лет…»
Познайомилась. Кров навіть стигне…
Мої думи для вас не секрет.

Я здіймалася в небо на  крилах,
Дощик слів мене рясно кропив:
Так, як Ганна Світлична любила,
Мабуть, в світі ніхто не любив.

Краєвиди сільські  оспівала –
Ніжно росами  степ виграє!
Поруч з серцем, що світ відчувало,
Імпульсує  серце моє.

Кожне слово дароване – свято!
Кожне слово – до серця мені!
Кожен лет сокровенно-крилатий
Прикрашає  буття   на землі.

2005


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.