Лелеки - Аисты

      ЛЕЛЕКИ
   муз.Андрія Сидорова

Летять лелеки і курличуть.
Летять сюди,де сонцеграй.
І щастя людям вони зичуть,
Благословляють рідний край.
ПРИСПІВ:
       Земле моя, матінко,
       Рідна сторона.
       Україна зоряна,
       Україна зоряна,
       В мене ти одна!
Летять лелеки по-над морем
І туга серце розрива.
Коли в житті буває горе,
Я шепочу оці слова:
ПРИСПІВ.

Летять лелеки над землею,
Летять в казкову далечінь.
І умиваються зорею
І сяють зірками вночі!...
ПРИСПІВ.
    1995р.


Рецензии