А У Нас тут на ЯньДыкСУК а ны й РУ й блю й!

І пустый кошылёк, коім жыду плачу ж.
Да навішчо і нашчо вапшчэ я жыву-т...

Мні ж набыты но трэ до отВаля ў жыйЛуДК
Хоть якэ молочко от козышч 8 штук.
Да нажэртыся з еблыком, з дрошчамы хур
Шчэ і хлібца саўПраўДнаГА Й, ну, зь.

Вот я выйШоў і стаў: ой, а гэ шо вжэ тут!?
Ой, а ек хоть вкосыты здес с паРУ корЧуф!..
Бо гудуть і рывуть, бы на фронты, в ПытРУсь
27 молотілок Говнувськ.

А ты кажыш: вобуйсь
Да гляды, шоб клейШчув
Ны нажэрсь у пылу да поту й...

От пак потугы ф Сёмок!
А ведь дэнь-то -- в тішу б.
Да ны очынь-то й скосюй бызьДзюх.

А то вдРУг... да і й рапТом Тому шч...
Шчося, ну, фшызяНУ Ж.

А! Да шо гонды слуХаты хРУшч!
Йдэмо но у в досКУ дэ обух!
І вжэ Яніс двуРУкый с хвосТом дэ ж Янусь.
Бам-бам-бух! Трам-трах-трухль!..

Радіола в гокно ж но коб в поц.
Шо, шэ е дэ с Анёлм старіЧок?

... ну, вот я! Ну, вот шчо?
Дэ Ж Луна в Рыбы вдвох Х


Рецензии