Весняний квiт

Закружляв весняний квіт
Сонячним розмаєм –
Із майбутнього привіт
Ллється  водограєм:

Те, що рясно зацвіло,
Щедро плодоносить.
Пелюстками замело
Стежку поміж осінь.

Біле яблуні вбрання,
Зацвітає слива,
Хмари гучно гомонять -
Скоро буде злива.


Рецензии