Iнший

У мене інший світ, він не такий як ти,
він рідний, він стабільний, він коханий.
А ти... з яких орбіт, з'єднав наші світи,
чому я прийняла тебе, гість не чеканний...

Чому, життя впродовж, не знала каяття
та не бажала одночасно зради...
чому не підійшли, до його, почуття,
які з очей твоїх по-волі краду...

Хто ти такий... чому прийшов...
чому  перевернув землю та небо...
що, ти в очах моїх таке знайшов...
візьми його, хай буде біля тебе...

(ХТ 06.06.2014)


Рецензии