пЯная отважная миньЧанка

Раздрабіла чэрапы, мо, з дзьве вж!
А в Кульке і й ректар не бяре
А ні взятак в тышчы дайЛяйРей.

Как-та ехал падла із Варшавы.
Да на, ах, праТіфНам жыхГульЛЕ Ж!
Как жэ я-та да ні трахну сь с псамы:
Ну, да мы сфаЕ! ШваГерк!..

Шо Ж такэ пак в Сашы там ідэ...
Ну, на НавагСцях зе праМА Й зьдзесь.
Го! Да мы в хурБол іграем с чэрть:
Хлопцы! Ну-ка! ІзобЕмо швед!

Шо ны новость - очынь надто сьмешн!
Ведь а нічево нігде ні свет.
Толька но адно ГОМно і льЕтц
С кабыНетаф важных мігНігСцерСф.

Журымось! З Журком во гондэ здесь:
Ек жэ да паеХаті ф ТрахСцень?..
ЗавТрах Ш чорный дэнь?
Да, однако, кексь!

...хы! А в падлав Тріця настаЕ, Х...
Вот у нас - прыкрАСная коМора?
А в тыбэ шчо, Хек?


Рецензии