Откуда Ш патлы в матк

ПатеЯм шмат!
Ва ямц

Мни хочыця дылытысь з вамы.
У7, чым мы багат.
Бо ны 1, а Я тут з Батьком.
Но!.. натэ: я с шыза фш.
Кой у кого с 7аргл.

Ну, бог войны, он ш самый хлафный?
А ты тут хто с Пятак.
Да і Траяк в С3-льца нымае зь.
ПоэТому Томк правь!

Ну, Ж, бы й усі дэсь Жабк.
Іх в руку нельга браць.
Ў палешука й ятвяг.
Но!.. і на эта на:
Ха-ха! Да я брала й уфсё зь улад!
Ны владыла ж музька.

Бо Ж НІ Калян.
А Коляда Хто Ж в твар.
Немытая даСКА.
І спорт у нас лісь так:
Ты шутХак с 5? – А я малчанк!
Ты Ж презіРахШ мяня! Ну, раз вдРУг правду-матк.
О так от руб драва все браТК…
С МарСём і й Янусь пар.

ЗлооКія бо как ф кіян:
Фсекда пры влаСць!
Эпоха, да, пока така: васьмёркам
Ёшкіным фійНаньсь.

Не в порохна жа сыпЛетц дах:
Дубась ДаньБась с ЛуГанСК!   
А дэ в Козлов Слуга Ж.

Ну, й вот: всё Путін даст.
І молочко, і танк.
А нахто спалым фсех зімлян.
ГамэРыка Ж сільна: там Патала!

... мы вот хто шчэ: іс школ фтара
Са маткам 5 салдатк!


Рецензии