студентдин дердер

пакамкьиляй ахварамаз,
къарагъда вун к1анзни так1анз,
руфун ич1из,яд к1анз кьураз,
гьатда рекье кесиб студент.
Тарсарикай хабар авач,
сессидизни кепек амач,
пул гудай кьван жибин кумач,
бес гьик1 хьуй ви гьал,я студент?!
Къиметарни хьанва багьа,
агъзуррикай хьанва дава,
кьилни вичин пич1и башкъа,
гьарай эвер,язух студент.
тандал алач ипек партал,
алатай сан шаламар я,
кьилел зат1ни алач гачал,
инавайбур приколар я.
цукьуд манат хьанва проезд,
геж хьайит1а-жеда наезд,
'пробкадавай'-гаф лагьайт1а-
кирс килигда ваз,чан студент.
кат-калтугда экуьн кьиляй,
зачетка гваз гишила,
вири фенва рик1елай,
зурзазва вун мекьила.


Рецензии