Чайнiк

кiпучы чайнiк, ганарыушыся пякотай
выкiдваючы носам кiпня пар,
Казау усим: о як неверагодна,
Сабою запауняю я абшар..
вакол мяне кiпиць усё жыццё
Якога я i створца i крынiца....
Ён трошкi не паспеу спынiцца,
Як раптам гаспадар пачуу усё...
- Ты толькi пар, якi iдзе у трубу
Кажу табе я гэта не заузята
Ты толькi пар, яки iдзе у трубу,
Калi з цябе не зробiцца гарбата..


Рецензии