Што з таго?

Што з таго, што не цвярозы,
Проста крышачку крывы…
А нiчога –  справу гэту
Не бяры да галавы….
Што з таго што у дурмане,
Бо не тыя з’еу грыбы….
А нiчога, гэту  страву
Не бяры да галавы
Што з таго, што розум хворы
У завоблачным вiры…
А нiчога, як не стане
Хутка гэтай галавы???


Рецензии