Колы есця шаниц, вздахнёш!

А сенокосилок с 5-сот успакойш?

И рёвы матоРав
Нас а ни 3-вож!
А шо там з гаршком прам!
Шо, он разабЁтц?

И наши катюшки
Вжик-вжик, в гроб, ф гроп, в повсць!
Ты йиж но, старик! ДарРагГой!
Дарога далжна быць пустой!

Всё скошана. Й ладна а вож:
Ну-да, в дедка Воўк.
Чаго ш гэта травый
Па горла й па й ло, бр!?.

А шо дэ 3-вожэ са Львов.
Дай но мыліон на драбло:
Прожраты-просРаты у ф проск. Прыедзь дапамож!
А то, да, Павло даст жратвов.

Пудкынэ якэ шчэ дірмо:
На, дедьку, вордок!
А там но чыртей да баб ёшк не сачтёш.
ЗвідКіля ж, нашчо?
Да патом!.. Себе сце васьМём.

Ну, шо ж. Мы вкосылы.
А во, зары во зь.
Ведь есця здоровЕ сце у сед С-3-льцов Б.
На Божые Слово жэ хтося й влыбнётц:
О-ёй! Блін! Шызок!..

ПоэТому: ван, ту, фрі й норм –
Зламалы сухЧок з буралом
Да выкініл гной с-под кальЛодц.
Бо ж був сенокос прыд грозо й: хай здохнэ жывое добро.
Кому трэ тфій хвайный мітёлк.

Коров – ны в корчов!
А козы? І те продамо.
Шоб палёгч Таньцы з Борк. І ты шэ тут вмыйісь-
Сцірнёхсь! Хавайсь! Фрыц с косой!
Гудэ всэ і вые про100-р!..

Ну, й посЛЕ Ж по й 100
Да ву й бойк!
А ек на Вкраіны счас вовк…

...і вот: ліш у гораде ўсё влад ідзё.
Там брытвав ж ніскок
З нерватропк
 


Рецензии