Мы гонды но шэно зробыв 2 домокл

А шо шэ, товарыш замок?
Хай всэ змокнэ добрэ та й здохн.

Учора спыталы
Мы кое-кого:
Чы будыш ты ждаты чырпачык харчов?
И шо ж отвичае Лисёнк?
Добро. Но я... ох!.. занятой щ.

Манаху прыветык! ПашШол
Пашок с Юльк-царКом!..

Ну, шо ты! Ведзь парка 3 с Шостк!
Щэ й Рыбк цип с Рачком-с.
Пагибель ат Вовк?
Да, ну, брось!

...ЛИШ ТОЛЬКО - ны ШЭНО АВО З.
А так, шось "таво" Ж.


Рецензии