Тiшить музика серце глухе

Тішить музика серце глухе

Тішить музика серце глухе,
Зупинися колотись на мить,
Але біль не спинити ніяк,
Не вбивай своє тіло з дитинства.

Знаю я як грає в душі,
Безнадія у череві рветься,
Так із вен потоками кров,
Протікає до кісток і зірветься.

Упадеш на підлогу крихку,
Голка з вени розіб'є всю надію,
Розітре надії твої,
У калюжі крові застигне.


Рецензии
Немного понимаю украинский. Горькие стихи.

Елисей Семёнов   03.07.2014 17:03     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.