ХIу царри уркIилзела

Дугели кайхьунхIалра,
Савлал ну айзунхIалра,
ХIу царри уркIилзела,
Цаца пикри бугьалра.

Припев: 1
Хугил гъяйгъи бугьалра,
Цаца ну халукIалра,
ХIу царри уркIилзела ,
Кина ну арукьалра.

БерхIи гона хIабуралра,
Базли ша хIабихIалра,
ХIу царри уркIилзела ,
Ятулзе ну угьалра.

Припев: 2
Дузкан бецI авбукIара,
Бартка хо хIямбукIалра,
ХIу царри уркIилзела ,
Адамле це букIалра.

УркIи гIядаб бухъалра,
Шатдеш кехIабаъалра,
ХIу царри уркIилзела ,
Дугьбе цаладирхъалра.


Рецензии