Виплекане бажання

Не дякуй мені, не треба --
то, було бажання моє.
Я вимолила у неба
для себе, спасіння твоє.

Я виплакала у ночі,
від говорила у дня,
щоб, з соромом, неохоче,
й цілюще мене обійняв.

Я виплекала, відстраждала,
спасіння в земнім раю.
Тебе, я не знавши -- чекала...
Й, того не чекавши -- люблю...

(ХТ 27.05.2014)


Рецензии