Агел в на неб не бува

Агелів на небі не буває,
Вони всі зараз на землі,
Я йду до них і все благаю,
Спаси її, та сохрани,

Моя тривожна Україна,
Тобі лиш 23, ще молода,
Та вже не мало втратила з родини,
Своїх синів їм вічная хвала,

Вони на захист твій як браття стали,
Всі як один за тебе по лягли,
Так не забудь ти їх батьків, жінок із дітлахами,
Вони за тебе найдорожче віддали...


Рецензии