Для онука

Вітаю, друже!Тобі уже - шістнадцять.
Достойний шлях ти встиг пройти.
Досягнення здобув конкретні.
Попереду - найцікавіше.Тільки йди!

В душі завжди звучить тихенький голос.
Уважнішим до нього будь.
Дбай про батьків й сестричку.
Серед бурхливого життя ти не забудь,

Що рідний дім - твоя фортеця.
Сюди ти можеш повертатися завжди.
В своє дитинство, у тепло, турботу,
В любов і радість, що дали тобі батьки.

Знай, що всьго зумієш досягнути,
Якщо упевнено ітимеш лиш вперед.
З помИлок будеш висновки роботи.
Бо деколи життя- не мед.

Люби себе, бо ти є унікальний.
Та пам'ятай, що інші - унікальні теж.
Тому люби їх, не звеличуй і не принижуй.
Та за думками стеж.


Тренуй свій розум, тіло й душу,
До разом всі - це цілісність твоя.
І, як маяк, хай завжди тобі світить
Любов і відданість моя.

             2012


Рецензии