Ти не кохав

Ти не кохав,
а значить ще не знаєш,
по-іншому, як відчувати погляд...
Як в ньому, близько серця заблукаєш,
й на відстані знайдешся поряд...

Ти не кохав,
ти не вдихав що-сили,
щоб зовсім не хотілось видихати...
Ти не пізнав іще такі обійми,
які, так важко було б роздійняти...

Ти не кохав
і не тремтів від муки:
ховаючи бажання у думках,
давати одночасно свою руку
вмочить в кохання у твоїх руках...

Ти не кохав,
хоч так того чекаєш,
а я, могла би стільки його дати...
Та доки, так як я не покохаєш,
не зможеш, його долі взяти...

(ХТ 05.06.2014)


Рецензии