Брати рiднi примирiться...

Брати  рідні  примиріться,
Людей   пожалійте,
З обох сторін схаменіться,
Припиніть  цю  бійку.

Перейдіть  до перемовин,
Округлого столу…
Пошукайте спільну мову,
Не  кривдить  юдолі…

Поверніть  своїх  вояків,
У  їхні  частини,
Не  продовжуйте стріляти,
В  серце  України…

Знайте, що Господь карає,
За  такі провини,
Земля рідна теж страждає,
За   скрутні  новини…

Якщо разом тяжко жити,
Мирно   розійдіться,
Так, щоб не страждали діти,
В  майбуття дивіться…

Зважуйте   свій кожен крок,
Не воюйте не гризіться,
А теперішній  урок,
Пам'ятайте, добру вчіться…


Автор  Геннадій  Сівак.
6  червня  2014 року.


Рецензии
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.