Наша весна

Як  весело і радісно нам було,
Коли акації розкинули свій цвіт
А ми с тобою перший раз зустрілись
Ти була лагідна й красива як лебідка
Я ж схожий на крука
Та думаю мене за те простила
У мене ж світлая душа
А біля озера ще було людно
І друзі враз всі розійшлись
Ти говорила про мистецтво
На тому ми с тобою і зійшлись
А після наче грім із неба
Мене забула навіки
І як Ікар до сонця тянуться до тебе
Мої вірші листи
Лебідонька гуляєш десь близь моря
І хвилі радісті об ноги б’ють тобі
Ступаєш берегом піщаним
Мені б побачить ці сліди
Як спраглому оазис треба
А моряку омріяний причал
Так і мені тебе почути лиш би
Поглянути хоч раз в очей тих океан
Колись сліпий побачить море
Бідняк знайде заховані скарби
Не впевнений я лиш в одному
Чи згодишся зі мною бути навіки....


Рецензии