Ми любимо образ

Ми любимо образ
Щоб загасити полум’я розпусти
Так необхідно вірити у ідеал
У дівчину красиву і невинну
Її очей безмежний океан,
Вона як пролісок після зими
Як  моряку омріяний маяк
Що в бурі і невзгоді ,
Вселя надію на життя
Ми любим образ
В буремнім сьогоденнім світі
Надія лише на плаву трима
Наш човник зовсім невеликий
В розгніваному морі ілюзорнім
Та все ж вона не погаса
Як сонце світить , пригріває
А місяць нас вночі веде
Так доля наша грає з нами
Незавжди чесно ,а проте
У нас є сила подолати
Розчарування ,розпач , біль
Бо образ сили придає!


Рецензии