ЕСли ты заркы во Львовы,

То, хэ, куды ш лезь
На пранца во гондэ вш,
Шо влад сякнэ в пэйс! Ну, й во в ЧырПакХовы Ш
Схов сэрцэ свое зь.

Був дэсь колысь домГИК
Да, ой, пак шэ дэ Ж!
В Государствынный Кломни Ль.
И шо зйив Базэй З?

Эныкы й бэныкы й? ВозьМыш!
Мыш ты спроть шэ чэрть.
Так шо заткНёмась
В Нёмани с Фэйс.

В нас е зь вальЛильДольЧыц!
От шо но спасе.
И – в кубХок Ягнёнка!
Жбурлей говнешк!

Бо ж авру порваты шо Гадынам дэ.
Р-раз! Ах, здракатын!
Вазон жэ то ексь.

И шо б ты ны вскалыв –
Всэ нэтра вбЕ!
Горилкы остаЛось
Лосику впэрць.

Так от Лунковзкы
Брыють Тылет Ш.
Воны но бо, Козлы, гондычкы ведьм!

Да! З ВивНёва Лодыр
Ваш, мий, мэнэ прэ Ж.
Ны Нэбо во гондэ
Ззяе в С-3-льце сць.

... от йидь, бы Ворона:
Да больНиц Жабэй


Рецензии