ЕСли вас все очернеють вже на свете,

ЕСли ты уже, как вошь на волоске,
Ты ж осмеЛися расказывать ЖульЕТе,
Шо и ты еше немНогЖечКох с Поэт М.

Ну, а есЛи той во й Еве скаЖуть черти,
Шё то НЕ Вась, а узе якось шизьзе?
Ты бы смог тода всэ вы3-ваты екся?
И ны плакав бы й а ныц, ек тэ тыле фш?

А! Сумеўся бы-к!.. А шо-то знач такэ?
Шо, сумеў бы й блошцы вкінуць пейс?
Ілі про100, хэ, саромеўся п людзей?

Вот і в нас тут тіша-тыша!
А мы ем.
Бы та жебк.

Шо попало! Дрошчы, сахар, мешк цукерк…
А потом но пыты-пытымо ш горелк.
Чы но мяткы з мэдом взьмэмо на млынэць?

Ну, а спаты вжэ калі ты будзясь, хрень?
Беларусы вець і гімна спелі взе!
А у нас і нават гімныка ні ў пень.
Бо ж трасянка нашя мовачка в Коне Ль.

Ну, так бабу б дзе БР?
З БрэСця, што ль, війЗешь?
От уж всадым Вія в плечк!
Бо ж і зном вона ны Рыба і не Мнеўск.
Зоб но, бы в мужЖей.

…і куды я понысу ось тэе 7-ь?
Гэто ж всэ, бы Ракы тыйі ф хмель:
Ой! В мынэ даўнЛене! Ох, пычельк!..
Іго Іго-го моЕ-твоЕ Етвызі фсе Дзеў К.

Да. Бо Мы ужэ жэ Бес Литой.
Ну, ЛитофСкый Волк

...ну, от ждэ жэ Мняв якаЯся Бе Моль?


Рецензии