Я сам...

В житті я залишився сам.
Актор без трупи і без ролі.
Відкритий всім семи вітрам,
Ізгой нещасний, блазень долі.

В житті я залишився сам
Вершин вже більш не підкорити.
Ніхто не хоче пополам
Зі мною думи розділити.

В житті я залишився сам
І в небо більше не злітаю,
Яким молитися богам,
Тепер не відаю, не знаю.

В житті я залишився сам
І вирвав струни з серця ліри.
Та й що, скажіть, до того вам,
Коли немає в мене віри.

Коли по праведним ділам
У нас не судять про людину.
В житті я залишився сам
В лиху, важку оцю годину.


Рецензии