Зары мы тут шось вСоБачым!

Вы уж нас пробачтэ фш.
Бо Мы эт Е Ж вы й.
Выйка жыдифськ.

Ек хрыстыв вас чы й Хрыст,
Иудынкы з дрысьль.
Га? Чы ны й Мы
Вам Щось донысЛЫ Й, слызьнь?

ЖорЖыкы з Юга нымы Ш.
А югославкы ны Ж в псив
Шэ и ны й святы З.
Ах, Зоськы з МосКвы Ль! Лымишычкы впры,
Бы во Брыль якыйсь!


Рецензии