Раши мякьзе

Къарширикири гьуйке,
Намзе гъай ибхIаири,
ХIуни бяйгъи хIа гуйке,
КехIайъила дарири.

Припев:

ХIулбе умцIуле хIаке
Цайра язихъдешизе.
Вайил хIял леб чархике,
ХIу аголе мякьизе.

Тилади цаби хIазе,
Майрабагъа ну пашман,
Раши дия мякьизе,
Вара ну цIакьле хIяйран.


Рецензии