Найвищою на земл1...

Шість років я вже не вживаю м'яса.
Спочатку лиш обітниця була.
Тепер я освідомлюю і знаю,
Що у тварин є освідомленність, хоч і низька.

Найвищою є на Землі людина.
Свій вибір робить у житті сама.
Убити інших, щоби з'їсти...
Хіба вона завжди права?   

           2012р


Рецензии